19.02.2021 | Plaatsaanbieding

De Wolf zoekt een witte raaf

Bestand 3
Bestand 4
Bestand 15

De Wolf Opticiens werd opgestart door Roel en Astrid. Zij zorgen voor een jonge, groeiende en unieke onderneming waarbij schoonheid, kwaliteit, kennis en service bepalend zijn. Naast hun optiekwinkel in Leuven en Overijse heropenden ze nog maar pas een prachtige lifestylewinkel in het centrum van Puurs-Sint-Amands. Want in stilstaan geloven ze niet. Hun vooruitstrevende aanpak zorgt dat De Wolf Opticiens een gekende waarde is op het gebied van fashion, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Voel jij al een match?

De Wolf Opticiens zoekt een gedreven en enthousiaste opticien om het jonge team in de nieuwe lifestylewinkel in Puurs-Sint-Amands te versterken.

Wie zien wij?

Ben jij een jonge, gemotiveerde opticien-optometrist met oog voor detail en voeling met klanten? Heb je commercieel talent en hou je ervan om op zoek te gaan naar het beste advies voor onze klant? Schrik je niet van een moeilijke oogmeting of een doorgedreven contactlensaanpassing? Dan ben jij misschien wel de collega die we voor ogen hebben.

Ervaring in speciale lenzen als nachtlenzen, sclerale lenzen of harde lenzen is een extra troef. Ben je hier minder in thuis? Geen probleem, wij leiden jou op tot een echte expert in contactlensaanpassingen.

Bij De Wolf Opticiens houden we van doelgerichte mensen die zichtbaar gepassioneerd zijn. Als nieuwe collega opticien-optometrist run je mee de optiekzaak in de winkel van Puurs-Sint-Amands. Taken als anamnese, oogmetingen, metingen voor eventuele nachtblindheid en keratometrie, maar ook het gericht en onderbouwd advies geven, bestellingen en afleveringen van nieuwe monturen, glazen of contactlenzen spreken jou enorm aan.

Wat zie jij?

De Wolf Opticiens biedt jou een uitdagende functie binnen een sterk groeiende en jonge onderneming. Naast een mooie en correcte verloning zijn er mogelijkheden over voor opleiding en ontwikkeling. Bovenal kom je terecht in een prettige werksfeer, een jong, tof team van 8 gepassioneerde collega’s en als kers op de taart wordt jouw toekomstige werkplek onze prachtige winkel in Puurs-Sint-Amands!

word lid bij apoob

Word lid en geniet van alle apoob voordelen!

Ben je al lid? log in →

Ik wil lid worden →